Algemene Voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen geeft u aan dat u akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden in dit document. Deze voorwaarden is een overeenkomst tussen Muntenhandel Drievliet en de klant en hierop valt het Nederlands Recht.

Muntenhandel Drievliet heeft het volledig recht om deze voorwaarden te wijziging en zal duidelijk aanduiden wanneer de voorwaarden zijn gewijzigd.

Klantgegevens/Privacy

Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen via de post of per e-mail. Klantgegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid.

Betaling

De betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging bij ons binnen te zijn.
Bij betaling dient u het bestelnummer te vermelden, zonder vermelding van het bestelnummer kunnen wij uw bestelling helaas niet in behandeling nemen.
Als de betalingstermijn is verstreken krijgt u van ons per e-mail een herinnering.

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling worden klaargemaakt.

Transport

Tenzij anders schriftelijk overeengekomen geschiedt het transport/de verzending voor rekening en risico van de wederpartij. De wijze van transport/verzending alsmede de wijze van verpakken, word door ons
bepaald, tenzij anders overeengekomen. De wederpartij ontvangt vooraf inzage in de kosten van verzending welke een integraal onderdeel vormen van de bestelling.

Klachten

Heeft u een klacht dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier op de website.

Retouneren

Het terugsturen van uw bestelling is mogelijk alleen als de bestelling in de originele verpakking teruggestuurd word binnen 5 werkdagen van ontvangst. Uw geld word pas teruggestort na ontvangst van de bestelling.

Annuleren

Annuleren van de bestelling in de webwinkel kan alleen door binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging een bericht te sturen via het contact formulier.

Algemene Voorwaarden 30-05-2018 © Muntenhandel Drievliet 2018